KONSTLÄDER, VINYL & PLASTVÅRDSKIT

I lager.
199 kr
Detta kit från Leather Pro innehåller allt du behöver för att göra din Vinyl och Plast ren, snygg och resistant mot smuts & UVA/B-strålar.


Innehåll

- Vinyl & Plastrengöring

- Vinylbalsam

- Frottédukar

- Nitrilehandskar (Heavy Duty)


Leather Pro Vinyl & Plastrengöring

Vinyl & Plastrengöring är ett kraftfullt rengöringsmedel, och kanske det bästa som finns att tillgå på marknaden idag. 

Vinyl & Plastrengöring tränger djupt in i mönsterpräglingen och löser upp smuts, oljor och fetter som byggts upp. En annan fördel är att Vinyl & Plastrengöringen förebygger "stelning" och "gulning" utan att skada Vinylens strukturuppbyggnad, den fungerar även bra på plastfönster.


Instruktioner

Använd en frottéduk eller svamp och blötlägg ytan rejält med Vinyl Cleaner. Torka sedan försiktigt av området du blötlagt. Skrubba inte "hårt" och forcera, eftersom det kan orsaka ytskador på finishen, utan låt rengöringsmedlet lösa smutsen.

Torka sedan omedelbart av området med en frottéduk som doppats och kramats ur med ljummet vatten, och låt torka. Repetera om det behövs.


Leather Pro Vinyl Conditioner

Vinyl Conditioner skyddar Vinyl & Plast från sprickbildning och för tidigt åldrande genom att tillhandahålla de eteriska oljorna och kemikalierna Vinyl & Plast behöver för att vara mjuk och smidig.

Leather Pro Vinyl Conditioner är tillverkat av glyceriner och de finaste oljorna, och tränger lätt in i ytan på. Den innehåller inga silikoner eller "tunga" oljor som kan skade Vinyl & Plast.