MJUKGÖRARE - LEATHER REVIVE

I lager.
159 kr


Leather Revive är en mjukgörare som återupplivar gammalt uttorkat, sprött och hårt skinn. Krämen, som är en vattenbaserad oljeemulsion, tränger in i skinnets fibrer och gör skinnet mjukare och behagligare, samtidigt som skinnets livslängd ökar.

Ibland kan gammalt läder spricka efter det att man färgat in det. Det spelar ingen roll hur flexibel färgen är, om skinnet under spricker kommer även färgen att göra likadant, vilket leder till att infärgningen misslyckas.

Genom att applicera Leather Revive kan man mjuka upp lädret så att det inte spricker, vilket ökar livslängden betydligt på lädret, samtidigt som det blir mjukar och skönare att använda.

Leather Revive kan användas separat för sig själv för att mjuka upp gammalt läder, eller som en del i en restaureringsprocess för att mjuka upp lädret innan reparation och/eller infärgning ska ske.

Leather Revive kan användas på alla typer av läderprodukter, från möbler och bilinredningar, till kläder, skor, handväskor och hästsportsartiklar. Det fungerar på alla färger och på alla typer av läder.

OBS! Om lädret är  mycket uttorkat kan det krävas upprepad behandling.