LÄDEROLJA MED FÄRG FÖR IMPREGNERING

I lager.
179 kr


För pigmenterat och slitet läder. 

Vipers Läderolja med färg innehåller en pigmentförening. Lädrets naturliga färg påverkas inte på något sätt, så det är inte nödvändigt att ha exakt färgmatchning. Läderbalsamen "belyser" färgen i lädret och färgar revor och slitna område.

Vipers Läderolja med färg för pigmenterat läder skyddar läder och dess finish från sprickbildning, smuts och för tidigt åldrande. Det tillgodoser de eteriska oljorna som läder behöver för att förbli mjukt och smidigt.  Viper Läderolja är tillverkad av de finaste originaloljorna ("fat-liquors") som används hos garverierna i tillverkningsprocessen.

Vipers Läderolja tränger naturligt och lätt in genom finishen och in i fibrerna i läder. De fina oljorna återställer den naturliga oljebalansen som normalt förångas över tiden. Ersättningen av dessa oljor förhindrar också att fibrerna bryts ner under friktion.

Vipers Läderolja innehåller inga silikoner, tunga oljor eller animaliska fetter som alla kan skada läder permanent. Lämnar ingen oljig restyta eller "klibbig" känsla.