INSTRUKTIONSVIDEOS

Här hittar ni videos på hur ni på bästa sätt använder produkter som vi säljer på sidan. 


Hur skyddar du läder och vinyl på bästa sätt?

I den här videon kan ni lära er utav Läderexpertens egna Jesper, hur ni skyddar era läder och vinylytor.  Vipers Polish kommer i fem olika glansgrader:

* Hypermatt *Gloss *Satin *Matt *Semi-Gloss


MASKERINGSVÄTSKA, OCH HUR DU ANVÄNDER DET. 

Här får ni en introduktion hur ni kan använda maskeringsvätskan. 

Den är ett måste om ni ska nå "the next level" inom detailing. När ni ska färga om säten, rattar etc. och det finns en söm som ni vill skydda, då använder ni denna produkt. En proffs-produkt som ni kan köpa genom oss. Som vanligt står Läderexperten Jesper för kunskapslyftet. Hur står sig Vipers rattkit mot övriga produkter där ute?

Här görs ett test mellan olika märken som finns. Läderexperten Jesper utför testet noggrant och följer instruktionerna för var och en av produkterna, för att nå ett sådant högt resultat som möjligt.  Testet är mellan följande produkter:

* COLOURLOCK * FURNITURE CLINIC * LEATHER MASTER * VIPER PRODUCTS


Rengör & impregnera din interiör

En instruktionsvideo där du får se hur du skyddar din inredning på riktigt. Grundlig rengöring och medel som är bra och tillför skydd. 

Klicka nedan för att köpa produkten. 

VIPER PRODUCTS XR-SERIES

Se & lär om XR-produkterna. 

TOUCH UP KIT

Ett kosmetiskt kit som också erbjuder ett barriärskydd mot skador på vinyl och läder. Kittet ersätter inte våra andra kit utan ska ses som ett komplement.