Bilvård. Vad innebär det för er?

För oss innebär det, bra produkter till bra pris. Vi ser gärna utanför boxen och har vänt oss till de som har kem som sitt yrke och pratat med dem. Hos oss hittar du produkter som du inte hittar i alla andra butiker. Våran linje är maximalt rent, men minimal mekaniskt arbete till ett rimligt pris. Många av våra produkter ska spädas innan de används. Allt för att ni ska göra en bra affär och att ni ska bli nöjda med resultatet. För en sak är säker, en flashig flaska gör inte samma nytta som rätt PH etc.Nedan hittar ni medel för interiör, avfettning, asfaltsfläckar etc.

INTERIOR

interiör

PRODUKTER FÖR ATT RENGÖRA VARJE DETALJ INVÄNDIGT I DIN BILFERRARI


KALLAVFETTNING

Kallavfettning (eller petroleumavfettning, som det benämns ibland) är en aromatisk lacknafta som är väldigt bra på att lösa upp fet smuts. Kallavfettning är effektivt mot tjära, lim, olja och asfaltsfläckar. Kallavfettning ska appliceras på torr lack. 

KALLAVFETTNING


MICROAVFETTNING

Mikroavfettningsmedel är en blandning av kallavfettning och alkaliskt avfettningsmedel. Blandningen kallas för en emulsion, då det är två medel som egentligen inte går att lösa i varandra. Särskilt effektiv mot vägsalt och vegetabiliska fetter. Ger även en ökad vidhäftning. 

MICROAVFETTNING


ALKALISK AVFETTNING

Alkaliskt avfettningsmedel är ett tvättmedel löst i vatten. Vissa alkaliska avfettningsmedel blandar olika tensider, alkoholer och vatten för att få en bättre produkt som rår på många typer av smuts. Utvecklat för att angripa organisk smuts så som fågelspillning, insekter och trädsav. 

ALKALISK AVFETTNING


UNGDOMAR
VESPA


fälgrengöring

MEDEL FÖR EFFEKTIV RENGÖRING AV DINA FÄLGAR. FÄLGAR UTSÄTTS FÖR ENORMT MYCKET SMUTS. DET ÄR NÖDVÄNDIGT ATT HA EN DEDIKERAD PRODUKT FÖR DETTA. DET KÖPER DU HOS OSS. EFFEKTIVT OCH SKONSAMT. 


ASFALTSFLÄCKAR

ASFALTSFLÄCKAR

MEDEL SOM ANGRIPER ASFALT, FETT, TJÄRA OCH OLJERIK SMUTS

INSEKTSBORTTAGNING

INSEKTSBORTTAGNING


EAGLE, ÖRN

FÅGELSKIT

JA, VI SKÄMS INTE ENS FÖR ATT BENÄMNA ELENDET FÖR VAD DET ÄR. FÅGLAR HAR TILLSYNES ETT LASERSIKTE SOM DE STÄLLER IN PÅ NYTVÄTTADE BILAR. LUGN, VI HAR MEDEL SOM TAR BORT DET. 


OLJA

OLJA
SOTARE

SOTTRAFIKFILM

TRAFIKFILMSALT

VÄGSALT


SCHAMPO

SCHAMPOO

MED VAX ELLER UTAN? KERAMISKT ELLER EXKLUSIV MED CARNAUBA? DU BESTÄMMER. VI HAR DET DU SÖKER. BLANK BIL

POLERINGSPRODUKTER

1, 2 ELLER 3 STEG? ELLER DU KANSKE FÖREDRAR 3-1 MEDEL? OAVSETT VAD, VI HAR DET DU BEHÖVER FÖR ATT FÅ DIN BIL ATT GLÄNSAKERAMISK FÖRSEGLING 

DETAILERS

KVALITÉT KOMMER FRÅN JAPAN. DÄRFÖR KOMMER VÅRA PRODUKTER DÄRIFRÅN. NÄR RESULTATET ÄR DET SOM SPELAR ROLL.