The Smitten Drying Mitt

I lager.
129 kr

Möt The Rag Companys senaste skapelse. Det här unika verktyget designades av TRC-teamet för att eliminera handduksdrag när du använder en stor torkhandduk på nedre paneler genom att kombinera två av de mest effektiva koreanska mikrofibermaterialen som finns tillgängliga överallt för säker och effektiv torkning av alla typer färg / klarlack. På ena sidan finns samma Twist Loop Weave-material i världsklass som vårt toppmoderna TWISTRESS och TWIST & SHOUT torkhanddukar och på den andra sidan är ett dubbelt lager av våra berömda PLUFFLE (Plush / Waffle) torkhanddukar. För att knyta ihop allt använde vi vår exklusiva ButterSoft ™ mikrofibermocka som den ultimata gränsen för mjukhet och absorberande egenskaper. Resultaten är oöverträffade i den avancerade mikrofiberindustrin utan motsvarighet.

Funktioner i SMITTEN DRY Mitt inkluderar:
Två unika premiumsidor i mikrofiber – Endast AA-klass (högsta) sydkoreanska 70/30 mikrofiberblandning som används i konstruktion
Två fingeröglor inuti för att säkra din hand och bibehålla total kontroll under användning
ButterSoft ™ mockakant = Super 70/30 Blendabsorberande på både framkant och bakkant
Luddfri / Strippfri
Helt säker på alla typer av lack / klarlack
Extremt hållbar med dubbla sömmar och dolda sömmar av högsta kvalitet
Tillverkad i Sydkorea med högkvalitativ tyska produktionsutrustning för mikrofiber (Karl Mayer)
Även om vanten främst är avsedd för användning på glas och speglar, utmärker den sig också för säker och effektiv rengöring vid:

Alla metaller, Chrome och Brightwork
Hjul och ekrar
Även om vanten främst är avsedd för torkning, utmärker den sig också vid applicering av tätningsmedel, omedelbara detaljeringssprayer och andra liknande detaljprodukter.

Tips: Perfekta mikrofibermaterial + perfekt kant = En ny definition av det perfekta torkverktyget för alla fordons-, båt- och husbilsapplikationer!