The Cyclone Bone Sponge

I lager.
159 kr

The Rag Companys nya CYCLONE BONE Wash Sponge  – Premium 70/30 blandning koreansk kvalitet.

Överlägsen mjukhet och absorptionsförmåga och AA-kvalitet (högsta betyg).
Extremt säker och effektiv: Långa fibrer som snabbt och säkert inkapslar all smuts och vägdamm från ditt fordon och sedan är det bara att enkelt skölja av. Storleken 25,4 x 16 x 7,6 cm gör den till ett perfekt val av tvättsvamp för handtvätt.
Hög kvalitet: De finaste materialen och sömmarna som är noggrant sydda med dubbla och dolda sömmar för ultimat skydd och hållbarhet
Extrema fälttester: Material testade runt om i världen under alla förhållanden för att hitta den perfekta kombinationen av mikrofiber / skumplatta

Producerad för hållbarhet; CYCLONE BONE Wash Sponge kommer att hålla och hålla igenom många tvättsäsonger.

Tillverkad i Sydkorea med högkvalitativ tyska produktionsutrustning för mikrofiber (Karl Mayer).

SKÖTSELANVISNINGAR: Skonsam handtvätt / sköljning rekommenderas starkt (vissa typer av tvättmaskiner med aggressiv centrifugering / tvättcykler kan skada alla typer av tvätthandskar, pads eller svampar). Tvätta med milt flytande rengöringsmedel (utan färgämnen, dofter, blekmedel och mjukmedel) och häng därefter att lufttorka. ALTERNATIVT: Tillsätt 1/4 kopp vit destillerad vinäger eller ett effektivt allrengöringsmedel för att öka mjukheten och hjälpa till att ta bort alla eventuella produktrester.

Efter tvätten kan svampen bli smidigare.

Använd INTE sköljmedel eftersom detta täpper till mikrofibrerna och minskar prestandan. Använd INTE klorblekmedel, tvätta endast med andra icke-luddande material (INGEN bomull!) För att bibehålla korrekta smutsupptagande egenskaper.

ANMÄRKNING: Om Microfiber-sömmen är punkterad eller trasig på något sätt, tvättas ej i maskin. När skumstoppningen har exponerats finns det en hög risk för att skummet strimlas av vissa aggressiva typer av tvättmaskinens centrifugering / tvättcykler (typiskt för toppmatade maskiner) och fastnar sedan vid andra mikrofiberprodukter i samma tvätt.