Optimum Ultra Clay Towel

I lager.
415 kr

NY! Optimum ULTRA Clay Handduk hjälper till att hålla en ren och jämn yta! En utveckling av lerstången!

ANVÄND INNAN DU VAXAR, BUFFAR OCH POLERAR
ÄR RENGÖRANDE OCH SMÖRJER FINANSEN
ÖKAR GLANS, Djup och glans
HJÄLPER VAX & FÖRSEGLINGAR SENA LÄNGRE
Du kan tvätta, lera och vaxa i ett steg genom att tvätta med Optimum No Rinse, applicera två (2) sprayer av Optimum Car Wax per panel, använd Optimum Ultra Clay Handduk för att ta bort ytföroreningar och använd sedan en Microfiber Drying Handduk för att torka bilen.

ANVISNINGAR FÖR ALLMÄNT ANVÄNDNING:

1. Tvätta fordonet för att avlägsna lös smuts och skräp

2. Spraya Optimum No RInse (2 oz till 1 gal) på en liten del av fordonet (alternativt kan du använda Optimum Instant Detailer eller Car Wax)

3. Gnid försiktigt Optimum Ultra Clay Handduk över det smorda området tills föroreningar avlägsnas och ytan är slät. Torka av området med en torkhandduk av mikrofiber. Fortsätt i sektioner tills fordonet är helt dekontaminerat

4. Följ med Optimum Car Wax, Optimum Polish eller Opti-Seal

Gnid Optimum Ultra Clay Handduk på glas med lersmörjmedel före första användningen. Inspektera ytan på Optimum Ultra Clay Handduk före och under användning. För att rengöra leraytan, spraya leraytan med smörjmedel och torka försiktigt med handen. Efter upprepad användning, eller om det finns för mycket kontaminering, kasta och använd en ny Optimum Ultra Clay-handduk.

Blöt inte i vätska
Kläm inte eller vrid ut
Förvara inte läggningen platt på lerytan
Förvara inte våt i lufttäta behållare
ANVÄND INNAN VAXNING: för att avlägsna ytföroreningar