Tejp 3M

I lager.
39 kr


3M 2020-24 mm  Maskeringstejp med hög vidhäftningsgrad. Lämplig till allahanda maskeringsarbeten på medium och grova ytor som t.ex. betong, trä, masonit, spacklade ytor, sten. Även lämplig till buntning, fixering, och förslutning när man kräver en starkare tejp. 2020 har en stark rygg av kreppat papper som är lätt av riva av och håller starkt vid avmaskering. Hög initial vidhäftning på de flesta ytor, ger skarpa linjer och släpper fint från underlaget. UV-resistent i tre dagar.

3M 2020-PP 24 mm Denna tejp är utvecklad för optimal vidhäftning på alla sorters ytor i upp till 3 dagar. Det starka gummibaserade häftämnet fäster på glatta ytor, betong, lätt fuktiga- och dammiga ytor, trä, trägolv, masonite, gips, plywood och moderna färger med hög ytenergi. Det starka, käppade pappret är lättavrullat och viker sig inte. Innehåller 24mm x 55m.

3M 2020-36 mm Scotch Blue maskeringstejp passar till de flesta användningsområden och lämnar alltid ytan utan limrester. Tejpen kan sitta i upp till 2 veckor i extremt solljus (testad i Las Vegas) utan att lämna limrester och i upp till 4 veckor under normala förhållanden. Tejpen har ett kreppat papper och akrylhäftämne. Mycket god vidhäftning på de flesta ytor.

3M 2020-48 mm Scotch Blue maskeringstejp passar till de flesta användningsområden och lämnar alltid ytan utan limrester. Tejpen kan sitta i upp till 2 veckor i extremt solljus (testad i Las Vegas) utan att lämna limrester och i upp till 4 veckor under normala förhållanden. Tejpen har ett kreppat papper och akrylhäftämne. Mycket god vidhäftning på de flesta ytor.

 

3M 2060 24mm Kräppat grönt papper med gummi som häftämne. Avnvänds vid maskering vid målning och lackering, extra lämplig till maskering av fuktiga och dammiga ytor som betong, tegel, mursten, puts, masonit och trä. Fuktbeständig. Mycket hög vidhäftning och sitter kvar utan att rulla upp eller ge vika även om den övermålas. Hög hållbarhet, slitstarkt papper med relativt tjock rygg, 0,15mm. Klarar 93grader i en timma.2060 kan sitta på ytan i upp till tre dygn utan att lämna häftämnen, även i UV-exponering. Tejpen är utmärkt att använda vid byggnation, arbeten med buts och betong, målning av epoxi samt allehanda måleriarbeten där man önskar en tejp med hög vidhäftning och slitstyrka.