PREMIUM MICROFIBER GLASS TOWEL

I lager.
79 kr

Absolut BÄSTA I KLASS av alla glas-/ fönsterhanddukar som vi någonsin har testat. Dessa koreanska mikrofiberdukar har en unik design med dubbla texturer. En smutsupptagande manchesteryta på ena sidan och en silkeslen yta på den andra som är till för att torka bort alla ränder. The Rag Company gör det igen – den högsta kvaliteten i professionell / kommersiell kvalitet och extremt värde för enastående resultat utan ludd och ränder – varje gång!

Rekommenderade användningsområden: Rengöring av fönster, glas och speglar; Polering av krom och andra blanka metaller.

Ytterligare produktdetaljer:

  • Råd från professionella rekondare: “Börja med duken något fuktig (vatten eller sprayrengörare) för att maximera effektiviteten och minska “torrdrag “. Använd handdukens manchester-fodrade ytsida för att torka bort smuts och filmremsor och den silkeslena sidan för att slutföra din “Streak-Free Finish”
  • Luddfri / randfri
  • Icke slipande – Säker för alla finish
  • Ett utmärkt val för att torka av glas, stengods, bestick, glasplattor, fönster, porslin, rostfritt stål, speglar och andra polerade ytor!

 

Skötselanvisningar: Maskintvätt med milt flytande tvättmedel (utan färgämnen, dofter, blekmedel och mjukmedel), torktumlas på låg värme, stryk INTE. Använd INTE sköljmedel eftersom detta täpper till mikrofibrerna och minskar prestandan. Använd INTE klorblekmedel. Tvätta endast med andra icke-luddande material (INGEN bomull!) För att bibehålla korrekta smutsupptagande egenskaper.

  • Tvätta alltid nya mikrofiberhanddukar före första användning!
  • Tvätta alltid nyare svarta, orange, röda och andra mörka handdukar separat från ljusare färgade handdukar för att minska risken för färgblödning.